När allt förändrades

När allt förändrades
Förlag:
ISBN:
9789171264411
Utgivningsdatum:
2018-03-26
Författare:
Kategori:

De var en lycklig familj med två barn i det vackraste landet Sverige. När det tredje barnet föddes förändrades allt.

Det lilla barnet fick sin diagnos och familjen började kämpa med den nya situationen. Långsamt började familjen falla samman. Fotografen Anna Clarén har använt sin kamera som ett verktyg för dokumentation, men också som terapi och tröst. Resultatet är en djupgående och överväldigande berättelse om en familj och om autism som inte lämnar någon oberörd. Boken är en intim och djupt personlig fotografisk dokumentation av en familj i ett skede när livet plötsligt och fullständigt förändras. Anna Clarén har tidigare gett ut den prisbelönta boken Holding samt Puppy Love och Close to Home. Hon är representerad på en rad institutioner, bland andra Moderna museet, och är verksam som utbildningsledare vid Nordens fotoskola. Boken utkommer även i en engelskspråkig utgåva med titeln When everything changed.

ISBN 978-91-7126-442-8

Varje dag landas den finaste fisk och skaldjur med båt och lastbil i Göteborgs fiskhamn för att sedan auktioneras ut måndag – fredag från prick kl.

Vattnet nådde ungefär. Kr. Det är lätt att tappa fotfästet i sorgen. Men nu när jag varit här så kan jag inte säga annat än. Ingen ville gå fram till den ”farliga” hunden i kedja, men när främlingen sträckte fram handen förändrades allt. Finns sedan juni 2004 också som tryckt bok. Per, en man i sina bästa år mars 07. Läs allt om fartygets historia och se bilder. Ja, vi behöver bli bättre på allt det du beskriver Cecilia – tack för att du kommenterar.