Livrädd

Livrädd
Förlag:
ISBN:
9789174994179
Utgivningsdatum:
2014-06-03
Författare:
Antal sidor:
410
Upplaga:
1
Kategori:

Vald till en av årets bästa deckare 2013 av Lotta Olsson i DN. »En psykologisk deckare som håller läsaren i ett gastkramande grepp.« VIOLA KONDRACKI, LITTERATURMAGAZINET »En fantastisk spänningsroman.« TIDNINGEN KULTUREN En våg av självmord sköljer över Cambridges universitet.

Varje gång är det en kvinnlig student. Och varje självmord är begått under mer chockerande omständigheter än det föregående. Polisen vet att det inte kan vara en rad sammanträffanden. Men de kan inte bevisa det. Enda sättet att utreda fallen är att placera någon under täckmantel. En ung polis, en kvinna lika utsatt som de andra. Lika oförberedd på den mardröm hon möter. Lacey Flint har all anledning att vara försiktig S. J. BOLTONS kriminalroman Livrädd är en mörk och fängslande uppföljare till den hyllade Nu ser du mig och den andra boken om den unga kriminalpolisen Lacey Flint. »Balanserar på en fin linje mellan skräck och kriminalroman en rik och obönhörligt skrämmande historia.« DAILY MIRROR »Trollbindande.« THE TIMES Svenska pressröster om »Nu ser du mig«: »Nu ser du mig blir alldeles otroligt spännande, det här är en bok som är näst intill omöjlig att släppa taget om. S. J. Bolton är en stark kandidat till att axla Val McDermids blodiga mantel.« LOTTA OLSSON, DN »Jag är totalt uppslukad. Det är välskrivet, spännande, annorlunda« GUNILLA WEDDING, SKÅNSKA DAGBLADET

Snöstormen hade rasat hela kvällen. NU ÄR DEN ÄNTLIGEN UTE. Orsaken till att jag inte köpte huset var att mamma var livrädd för reavinstskatt, då hon hade ett uppskov sedan en … Vattniga diarréer efter att ha druckit kontrast inför ultraljudsundersökning. 80-talet var en riktig guldålder för den som älskade skräckfilm. Jag hade tagit mig från min bil och ringt på i huset som låg där mitt för sig självt vid landsvägen. Saknar du någon text eller hittar felaktigheter får du gärna kontakta oss. Tokstollar, tänkte jag när jag blev ombedd att skriva mina memoarer. Välkommen till www. Vad då memoarer.