Möten

Möten
Förlag:
ISBN:
9789175270821
Utgivningsdatum:
2014-09-01
Författare:
Antal sidor:
139
Upplaga:
1

Möten är en sann skildring där vi först får följa författaren som engagerar sig bland utsatta barn i sin närhet. När de sociala myndigheterna ingriper och omhändertar två av barnen startar en lång och ojämn kamp mot okänsliga handläggare.

Några år senare kommer han i kontakt med andra myndigheter i andra sammanhang och ser hur de använder samma språk och metoder som han tidigare stött på. Möten är ändå inte i första hand en samhällskritisk bok. Det är främst en kärleksfull skildring av möten mellan människor. Lars-Erik Strand är född 1959 i Umeå och jobbar sedan många år som bildlärare. Av samme författare finns även I skuggan av en trasig barndom tidigare utgiven på Atremi förlag.

Strama arrangerar varje år utbildningsmöten och temadagar dit alla som är intresserade av antibiotika och resistensfrågor bjuds in. Boka konferens med hjälp av Sveriges mötesexpert. Tematiska omvärlds- och praktikprojekt (TOPP) skapar möten mellan skola och näringsliv i Trollhättan. Välkommen till Hotel J i Nacka Strand. Vi erbjuder lokaler för både stora konferenser och små möten. Nu kan din arbetsplats vara med och påverka Trollhättans framtid. Välkommen till Föreningen Norden. Östergårds krog i Danderyd - Norrorts nya mötesplats för affärslunch, konferens och events men även för privata middagar, bröllop och fester. Oavsett om du vill ha en konferens i anslutning till en flygresa från Arlanda Flygplats eller om du bara vill komma bort från Stockholms stress och höga tempo är vi ett naturligt alternativ för konferensen. Bli först med det senaste samt ta del av erbjudanden och tävlingar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.