Träna till test - sfi D

Träna till test - sfi D
ISBN:
9789152316184
Utgivningsdatum:
2013-05-15
Antal sidor:
64
Kategori:

Träna till test D är ett studiematerial där eleverna tränar till nationella provet i sfi. Materialet innehåller läs- och hörförståelser med övningar där det gäller att uppfatta information, ha övergripande förståelse samt att dra slutsatser. Här ingår även varierade övningar i att tala och skriva. Träna till test D är baserat på beskrivningen av uppnådda mål för kurs kurs D enligt GERS nivå B1/B1+.

Windowsprogrammet Trädet används inom grundskola, gymnasium, och vuxenutbildning. D-nivå - övningar. Materialet innehåller läs- och hörförståelser med övningar där det gäller att uppfatta information, ha övergripande förståelse samt att dra slutsatser. Grundläggande kurser på Komvux motsvarar grundskolans årskurs 1 till 9 men är anpassade efter vuxnas behov och förutsättningar. D-nivå - övningar. Hej Är meningen ”Jag flyttade ju från en tvåa till en fyra och då behövde jag lite nya möbler så jag varit på IKEA precis och köpt en ny grå soffa, en ny vardagsrumsmatta ­ … Denna utbildning är till för dig som inte har avslutad grundskola eller som inte alls har gått i skola. För att lyssna på boken, vänsterklicka på länkarna. Den passar också dig som gick i skolan för länge sedan och vill repetera, eller dig som behöver bli bättre på att läsa, skriva och räkna.

(Below you’ll find this Swedish text translated to English) I slutet av varje skoltermin är det hög tid för nationella prov i SFI – svenskundervisning för invandrare.