En bok om ofrivillig barnlöshet

En bok om ofrivillig barnlöshet
Förlag:
ISBN:
9789163728822
Utgivningsdatum:
2013-04-09
Antal sidor:
213
Kategori:

Gravida magar, barnvagnar och andras barn. En ständig påminnelse om vad jag längtar efter, men också vad jag undviker för att inte gå under. Jag orkar inte träffa mina gravida kompisar, lyssna på förlossningshistorier, le åt bebisjoller eller "åh:a" över söta kläder. Jag känner mig ensam och ledsen. För alla andra får barn. Men jag är ofrivilligt barnlös. Ofrivillig barnlöshet är en sjukdom. Den ligger i dvala större delen av livet och krälar plötsligt fram som en otrevlig överraskning när vi som bäst håller på och försöker "skaffa barn". Och som vilken annan sjukdom som helst är den svår att ha som ett litet projekt vid sidan av. Förr eller senare nästlar sig känslorna, hoppet och besvikelserna in och påverkar resten av livet.

Följ med in i en bok om ofrivillig barnlöshet.

Där sidorna fyllts med fakta, egna erfarenheter och unika berättelser om både glädje och sorg. Vi heter Jenny Andén Angelström och Anna Sundström. Det här är boken vi saknade när vi drabbades av ofrivillig barnlöshet.

Det är inte ofta men desto trevligare när en sådan bok. Endometrios, felbelägen livmoderslemhinna, är en kronisk gynekologisk sjukdom som innebär ektopisk växt av livmoderslemhinna, alltså att. Johanna Kajson, en energisk och glad 30-någonting som har blivit Sveriges bröllopskoordinator med hela svenska folket efter att hon arrangerat allt. Utomkvedshavandeskap, även känt som ektopisk graviditet eller extrauterin graviditet, är en graviditetskomplikation där embryot får fäste utanför. Johanna Kajson, en energisk och glad 30-någonting som har blivit Sveriges bröllopskoordinator med hela svenska folket efter att hon arrangerat allt. Johanna Kajson, en energisk och glad 30-någonting som har blivit Sveriges bröllopskoordinator med hela svenska folket efter att hon arrangerat allt. Uppsök gynekolog Vid misstanke om endometrios bör man uppsöka gynekolog för utredning. Endometrios, felbelägen livmoderslemhinna, är en kronisk gynekologisk sjukdom som innebär ektopisk växt av livmoderslemhinna, alltså att. Johanna Kajson, en energisk och glad 30-någonting som har blivit Sveriges bröllopskoordinator med hela svenska folket efter att hon arrangerat allt.