Café Halland : recept och guide till 40 caféer

Café Halland : recept och guide till 40 caféer
ISBN:
9789176949658
Utgivningsdatum:
2017-05-10
Antal sidor:
160

Tillhör du det fikafrälsta folket? Som tycker om att ta en paus med utsikt över vidderna och en nybakad kanelsnurra till kaffet? Då kommer du känna dig som hemma i Café Halland. Natursköna Halland är som gjort för att upplevas på tom mage.

Här är folk gästvänliga och skickliga på sju sorters kakor. Låt Café Halland bli din ciceron på en resa för smak och sinne. Möt människorna bakom bakverken, eldsjälarna som vågat ta steget och öppna drömcaféet. Fixa en äkta Falkenbergare med Stålboms, smutta mousserande vin på Ästad och gör egna chokladpraliner med Skånskan. Och det bästa av allt, caféägarna har generöst delat med sig av sina bästa receptså du kan baka alla godsaker hemma. Hoppas du är riktigt kaffesugen för Café Halland bjuder på mycket gott till fikat!

catweb. VSFB Göteborg är vår huvudsektion som funnits sedan mars 1993. VSFB Göteborg är vår huvudsektion som funnits sedan mars 1993. Vi har ett brett utbud av aktiviteter för våra medlemmar. Vi har ett brett utbud av aktiviteter för våra medlemmar. Sveriges bästa & mest kompletta guide, på nätet sedan 1997. VSFB Göteborg är vår huvudsektion som funnits sedan mars 1993. se - Internetguide, Länkkatalog, Portal, Startsida. Vi har ett brett utbud av aktiviteter för våra medlemmar. Vi har ett brett utbud av aktiviteter för våra medlemmar.

Vi har ett brett utbud av aktiviteter för våra medlemmar.