Skapa talang

Skapa talang
Förlag:
ISBN:
9789163932304
Utgivningsdatum:
2017-04-07
Kategori:

Kan du bli en mästare? MED UTGÅNGSPUNKT I ELITIDROTT vill vi med Skapa talang presentera ett heltäckande sätt att se på träning och utveckling. Oavsett om du siktar på att bli bäst i världen eller bara vill nå dina mål. Skapa talang ger dig som tränare, idrottare, chef, lärare, hobbyentusiast, ung eller gammal verktyg för att bygga framgång - din egen och andras.

Vi som skrivit Skapa talang har samlad kompetens från barn- och ungdomsidrott, elitidrott och polisens Nationella operativa avdelning. Vår gedigna erfarenhet från träning och utbildning på alla nivåer i kombination med den senaste forskningen inom bland annat effektiv träning, stresshantering och ledarskap har lett fram till en pedagogisk handbok med praktiska råd du kan börja använda redan i dag. Idrottsprofilerna Therese Alshammar, Johan Olsson, Jonas Eriksson, Lotta Schelin, Robert Karlsson och Emma Green berättar med egna ord om framgångsnycklar i sina karriärer.

De är bevis på att bokens filosofi fungerar.

Med rätt träning och inställning kan vem som helst bli nästan vad som helst. Med vår modell kan alla skapa talang.

jobba med oss. Have fun. Bilder är väldigt populärt i digitala och sociala medier idag. Snabbt och enkelt- den mest populära webbsideskaparen i världen, utan reklam och med eget domännamn. Vi strävar efter att skapa den miljön och. Allt samlat i en liten fabrik. Listorna innehåller. Vi är en lokal byrå med fokus på lokala kunder och insikter. JobMatch Talent-systemet är ett pedagogiskt och lättolkat testsystem för rekrytering och utveckling. Eventeffect presenterar checklistor framtagna av ledande experter.