Storslagna skandaler

Storslagna skandaler
ISBN:
9789150924633
Utgivningsdatum:
2017-06-15
Författare:
Antal sidor:
399
Upplaga:
1

Olivia Townsend har hamnat i svårigheter och vet inte vad hon ska ta sig till. Hon är förföljd av en desperat man som söker efter en förlorad dyrgrip, som hon inte ens har i sin ägo. Men när Jamie Weston mannen som en gång krossade hennes hjärta kommer till undsättning och högtidligt lovar att stå vid hennes sida, hoppas hon att han står vid sitt ord. James har förebrått sig själv för att han svek Olivia när hon behövde honom för alla dessa år sedan, och han tänker inte göra om samma misstag. Tursamt nog har hans ovanliga liv utrustat honom väl för att överlista den avskyvärde skurk som jagar Olivia. Men att vara nära henne igen innebär en risk att avslöja varenda hemlighet som finns dold i hans hjärta även de som borde vara gömda för alltid. Caroline Linden har en examen i matematik, och utvecklade datorprogram innan hon började skriva fiktion. Tretton år och arton böcker senare har hon aldrig ångrat sitt beslut att byta karriär. Hennes böcker har vunnit många olika priser, vilket hon aldrig gjort i matematik. Det tar hon som ett tecken på att beslutet också var smart.

Sagan om is och eld (originaltitel: A Song of Ice and Fire) är en prisbelönad serie fantasyböcker skrivna av den amerikanske författaren George R. Att falska nyheter, filterbubblor och allmän värderelativism alltmer definierar vårt samhälle.

Martin Friheten på internet är under attack – såväl här som på andra sidan Atlanten där framför allt Facebook hamnat i skottlinjen för att ha låtit. Som prenumerant får du Sveriges största läsmagasin i din brevlåda sex gånger per år. Som prenumerant får du Sveriges största läsmagasin i din brevlåda sex gånger per år.

R. Sagan om is och eld (originaltitel: A Song of Ice and Fire) är en prisbelönad serie fantasyböcker skrivna av den amerikanske författaren George R. Det kommer små paket till mig de här dagarna i maj och dimper ner i brevinkastet, men år de större får man först en avi.

Rekryterades som ung av Wallenberg för. Det brukar heta att vi lever i postsanningens tid. Gärningsmannen, som hon träffat på nätet ett par månader tidigare, larmar.