Långt borta från Nifelheim

Långt borta från Nifelheim
Förlag:
ISBN:
9789173133555
Utgivningsdatum:
2010-10-21
Författare:
Upplaga:
1
Kategori:

Cecilia, en 42-årig svensk diplomat i Filippinerna, får i uppdrag att hjälpa en svensk som är sjuk och sitter fängslad i norra delen av landet. Hon åker iväg med sin chaufför och lyckas få ut svensken ur fängelset.

På vägen tillbaka får vulkanen Pinatubo ett utbrott och vägarna blir blockerade och ofarbara. Därute i mörkret hittar de en ensam liten flicka, en 8-årig barnarbetare som är svårt skadad, och Cecilia bestämmer sig för att ta hand om henne. Men först måste de få tak över huvudet tills vägarna öppnas igen. De kommer till en övergiven by, tar sig in i ett hus och bryter sig dessutom in i en affär för att få tag på mat. Då kliver ytterligare en person in i bilden, en soldat beväpnad med en Kalashnikov, och han visar sig vara fullkomligt oberäknelig. Situationen blir kritisk för Cecilia efter det att han dödat de båda männen i sällskapet.

Ljudbok. Långt borta från Nifelheim by Majgull Axelsson Well-written depression. Skickas inom 1-2 arbetsdagar Cecilia, en 42-årig svensk diplomat i Filippinerna, får i uppdrag att hjälpa en svensk som är sjuk och sitter fängslad i norra delen av landet. Köp boken Långt borta från Nifelheim hos oss. Cecilia sitter vid sin mors dödsbädd. de Majgull Axelsson. header Ladda ner bra romaner som ljudbok till din mp3-spelare eller mobiltelefon. 2011, Pocket.