En väktares bekännelser

En väktares bekännelser
Förlag:
ISBN:
9789187707469
Utgivningsdatum:
2016-09-14
Författare:
Antal sidor:
283
Upplaga:
1

Stockholm är fullproppat med tomtar, troll, vättar och älvor. De flesta människor ser dem inte tack vare Tilda.

Det är nämligen hennes ansvar att rådare och människor hålls ifrån varandra.

I vanliga fall delar Tilda jobbet som stans väktare med sin mormor, men eftersom hon är i Norrland på ett särskilt uppdrag, är allt upp till Tilda nu. Ett angrepp av jordvättar i skolans källare hade räckt gott, och när det börjar rapporteras i nyheterna om folk som försvinner är det verkligen för mycket för en femtonåring, med bara en skabbig gammal hund till hjälp (även om han kan lukta sig till magiska överträdelser). I skolan finns dessutom Hakim, killen med världens brunaste ögon. Om han bara inte var helt trollbunden av överjordiskt vackra Natta, som av någon outgrundlig anledning verkar vilja bli vän med Tilda. Elin Säfström debuterar med en humoristisk ungdomsroman som på ett nyskapande sätt blandar samman nordisk folktro med urban fantasy till en nagelbitande spänningsroman full av magiska väsen.

Inom just. Jag har länge haft lite svårt för det som en kan kalla för ”pretentiöst”, vare sig det gäller film, musik, konst eller litteratur.

Inom just. En väktares bekännelser Författare: Elin Säfström Förlag: Gilla böcker/Lilla Piratförlaget (2016) ISBN: 9789187707469 Köp: t. Inom just. Jag har länge haft lite svårt för det som en kan kalla för ”pretentiöst”, vare sig det gäller film, musik, konst eller litteratur. Jag har länge haft lite svårt för det som en kan kalla för ”pretentiöst”, vare sig det gäller film, musik, konst eller litteratur. Inom just.

Inom just. hos Bokus eller.