I starens tid

I starens tid
Förlag:
ISBN:
9789176810026
Utgivningsdatum:
2015-09-18
Antal sidor:
172
Upplaga:
1

Hur vet en gök att den är gök? När infaller starens tid? Borde inte IKEA tacka taltrasten för spånskivan och vad visste egentligen Linné om fåglar? Frågor, frågor och de får alla sina svar och mer ändå i en ny bok, resultatet av ett unikt samarbete mellan författaren och hobbyornitologen Tomas Bannerhed och Brutus Östling, Sverige kanske främste fågelfotograf. Det de har gemensamt är att de, var och en på sitt sätt, är genuina berättare. Brutus fångar inte bara fåglarna med sin kamera, hans bilder visar på ett märkvärdigt och mycket personligt sätt hur fåglarna gör. Tomas Bannerhed kryssar inte bara för de arter han får syn på och beskriver deras fjäderdräkter och läten, han vet något om fåglarnas plats i våra liv. För första gången förs dessa både fågelmänniskors arbeten samman i en gemensam volym.

För de långa flyttningarna går det åt stora mängder energi. Boken, i en fortsättningslinje från.

Exempelvis går starens hjärtfrekvens upp från 300 slag i minuten vid stillasittande till 700 slag. Föreningen för kanotidtrott - FKI - grundades år 1900 och ligger på en egen liten holme, Måsholmen, vid Djurgårdskanalens mynning.

Boeken over Vogels Romans Vogelboeken Fotoboeken. Boeken over Vogels Romans Vogelboeken Fotoboeken.

Den 14 november mottog Brutus Östling officiellt WWF-utmärkelsen Årets Pandabok för den nya boken. Där ägnar vi oss åt. Exempelvis går starens hjärtfrekvens upp från 300 slag i minuten vid stillasittande till 700 slag.

Natur, fåglar, djur, foto och utrustning i form av nyheter, artiklar, fakta och guider.