Kärlekens raseri

Kärlekens raseri
Förlag:
ISBN:
9789173374866
Utgivningsdatum:
2013-03-25
Författare:
Antal sidor:
280
Kategori:

Det var menat att bli en romantisk picknick när vetenskapsjournalisten Joe Rose och hans fru, Keatsforskaren Clarissa, återförenades efter sex veckor ifrån varandra.

Istället inträffar en händelse som dramatiskt förändrar deras liv. En luftballong som slitit sig är på väg att driva iväg med en liten pojke som ensam passagerare. Fem män förenas i sina försök att hindra den från att lyfta. Joes relation till Jed Perry, en av männen på platsen, kastar omkull hela hans tillvaro.

Plötsligt ifrågasätter han kärleken till Clarissa, sin starka tro på förnuftet och allt annat som han hittills ansett vara oföränderligt. Kärlekens raseri är en dramatisk historia om kärlek och besatthet. Ian McEwan är en av Englands främsta författare idag. Han har bland annat skrivit Försoning, Lördag, Hetta och Uppdrag Sweet Tooth.

Rhenguldet är den första delen i operatetralogin Nibelungens ring Av Jesper Juul Det råder inget tvivel om att vi föds med olika temperament. With Rhys Ifans, Daniel Craig, Samantha Morton, Bill Weston. Materialet är sorterat efter ett antal ämnesområden. Biografi. Han var son till May (f Smith) och Thomas Brosnan. Straight - Så kommer 3:e delen i serien om lärarinnan som hamnat i händerna på två samvetslösa elever. Den bästa bokklubben med den största läsguiden i Sverige. En del av oss är filosofiska och tillbakadragna, vissa är sprudlande och initiativrika och andra är aggressiva – jag kallar dem krigare. Bonniers bokklubb. Brosnan föddes i Drogheda i grevskapet Louth i nordöstra Irland, men växte upp i staden Navan i County Meath. Vill Du själv ställa en fråga klicka här.