Lilla Lis långa resa

Lilla Lis långa resa
ISBN:
9789198123104
Utgivningsdatum:
2013-09-03
Författare:
Antal sidor:
139

Lilla Li och hennes vänner - storasyster Gullviva, kompisen Lennart, katten Silketass och björnen Nalle Brun - överlever en flygkrasch och tar sig mödosamt fram genom ett mystiskt landskap på gränsen mellan dröm och verklighet. Lilla Lis långa resa är en spännande berättelse om strapatser och äventyr bortom horisonten. Den handlar också om rädsla, mod och vänskap.

Tomas Löfström har publicerat reseskildringar, romaner och essäsamlingar. Det här är hans första barn- och ungdomsbok.

se är en smidigt TV-tablå som fungerar lika bra i mobilen som på datorn. se är en smidigt TV-tablå som fungerar lika bra i mobilen som på datorn. Mai-lis hellénius är professor i allmänmedicin med inriktning mot kardiovaskulär prevention vid institutionen för medicin på Karolinska Institutet, Solna. Tack för ännu en underbart fint planerad resa med er. Sista rättegångsdagen är, efter tre månader över. Tvrutan.

Aluguer de Carro ao Melhor Preço. KjellStureAlrik visar reportage och tavlor med anknytnng till Engelholm Bild från sin förra USA-resa i Kalifornien 2016. Rakhmat Akilov har erkänt mord på fem människor samt mordförsök mot en rad andra. Vad är det som gör att det kan vara så oändligt svårt att lämna en dålig relation, trots att hela ens inre skriker av smärta, frustration, ensamhet och.