Ljus från Norr

Ljus från Norr
ISBN:
9789186799168
Utgivningsdatum:
2013-03-22
Författare:

"Snön föll sakta över den gamla släktgården och lade sig som ett tjockt vitt täcke över alla byggnaderna, över gärdsgården och över de höga tallarna. Det var tyst och stilla. Siljan låg frusen nedanför slänten och gnistrade i det vita skenet. Det var strax före midnatt och de sju vännerna, upprymda och rörda till tårar, satt framför brasan.

Denna kväll skulle förändra deras liv för all framtid. Nu var tiden mogen för deras mission att vakna, att hjälpa till med att väcka människan och ta emot budskap från Universum." Denna natt i oktober 2008 var magisk för mig och öppnade den port som ledde till ett oavbrutet kanaliserande av budskap från högre Universell intelligens. Jag fick genomgå många prövningar i detta arbete, tvivlade och tänkte ge upp flera gånger. Men någonting fick mig att fortsätta. I början var budskapen svåra att tolka, underligt formulerade och något stakande i sin utformning. Den första ljusgrupp som förmedlade sig genom mig, var Siljans Herrar, som kommer att presentera sig närmare i boken. Allt eftersom jag vande mig vid frekvenshöjningarna, blev budskapen tydligare och tydligare. Tillsammans med mina vänner startade jag Siljans Måsar Förening och den har idag avknoppat sig till Siljans Måsar Förlag. Ytterligare två böcker finns i denna trilogi "Ljus från Norr" och innehåller tillsammans 255 kärnbudskap med nycklar till varje människas individuella frigörelse i tankens kraft, till utforskningen av våra Själv och till Sanningen. Yvonne Frank Månsson Yvonne Frank Månsson, författare och bokförläggare på Siljans Måsar Förlag. Egen företagare sedan många år och utbildad till Kreativ Producent vid Malmö Högskola. Ger även ut den andliga nätskriften BudskapsPortalen.

Låga priser, hög kvalitet, lång erfarenhet och god service Direktimportör från världsledande tillverkare av Pooler - Poolvärmepumpar - Sandfilter 2016-05-02 Har blivit av med mina älsklingskatter när jag var tvungen att flytta från Ramstalund 2011-06-30. Vill ni ha mätningar/åtgärder utförda, så. En komisk parodi på farsen. RADON. Under slutet av 00-talet anlände många irakier. Information till besökare. Nya Älvsborg, Nya Älvsborgs fästning eller bara Älvsborg, [1] är en fästning på Kyrkogårdsholmen [2] i Älvsborgsfjorden (tidigare Wike fjord) [3] i Göta. Här hittar du Julklappsrim för ljus och andra presentrim.