Alles Deutsch 7 Facit - Tyska för grundskolan

Alles Deutsch 7 Facit - Tyska för grundskolan
Förlag:
ISBN:
9789147105014
Utgivningsdatum:
2014-09-19
Antal sidor:
20
Upplaga:
1
Kategori:

Välkommen till Alles Deutsch, ditt nya läromedel i tyska för årskurs 6-9! Serien Alles Deutsch visar att tyskan är ett rikt språk som är roligt att lära sig. Vi ger eleverna en positiv utmaning - du kan! - och låter eleverna arbeta sig in i det tyska språket med alla sinnen. Läs mer Alles Deutsch 6 Alles Deutsch 6 är en lustfylld och aktiverande elevbok med många muntliga och skriftliga övningar. Den är härligt färgglad och inbjudande! Språket är modernt och har en knorr lite utöver det vanliga. Vi har satsat på dialoger som är roliga att läsa i par eller grupp, rim, ramsor och sånger, men också på korta texter och ett drama som passar att spela upp i klassrummet. Repetition är en röd tråd och boken hjälper eleverna att lära in, repetera och befästa på ett stimulerande och lekfullt sätt. Vårt realiakapitel bjuder på en positiv utmaning som eleverna kan uppskatta, eftersom de får tänka till lite. Alles Deutsch 7-9 I Alles Deutsch 7-9 utvecklar vi tänkandet och arbetar tematiskt. Böckerna är fortsatt lekfulla och inbjudande för att hålla intresset uppe.

Varje tema är uppbyggt i del A-C, i åk 9 även D. Strukturen är tydlig och det är lätt att följa den i både text- och övningsbok. Varje kapitel innehåller olika exempel på olika texttyper, som dialoger, fiktiva berättelser, personliga återgivelser, dikter, sånger och faktatexter med realiainslag. Vi börjar på campingplatsen, går via skolgården och trädgården vidare ut i verkligheten utanför familjen, skolan och det mer välbekanta. Tyska blir snabbt ett användbart och praktiskt verktyg i dina elevers kunskapsbank.

Der Einstieg in Alles Deutsch Der Einstieg in Alles Deutsch är ett introduktionsmaterial för elever som börjar läsa tyska i åk 7. Det består av valda delar ur årskurs 6-boken och fungerar som en utmärkt brygga för elever som börjar läsa tyska i årskurs 7. Efter Der Einstieg in Alles Deutsch fortsätter dina elever med Alles Deutsch 7. Häftet hjälper dina nybörjare att snabbt komma ikapp de elever som har läst tyska i åk 6. Lärarljudet och webbapparna Till Alles Deutsch-serien hör en omfattande ljudproduktion som ger dina elever tillfälle att höra många olika röster och varianter av dagens tyska. Du får tillgång till samtliga texter, gloslistor, dikter och sånger samt hörövningar när du beställer Lärarljud (nedladdningsbar). Lärarljudet säljs även som cd-skiva så långt lagret räcker.

Innehållet på cd:n och det nedladdningsbara lärarljudet är exakt detsamma. Dina elever kan även strömma ljudet till alla texter i Alles Deutsch webbappar. Där kan de också träna glosor digitalt. Webbapparna fungerar utmärkt på datorn, i surfplattan och i mobiltelefonen. Webbappen till Der Einstieg in Alles Deutsch Även Der Einstieg in Alles Deutsch har en webbapp med ljudspår. Värt att veta är att ljudspåren kommer från årskurs 6-boken, vilket innebär att ljudspåren har en annan kapitelnumrering än i häftet Der Einstieg in Alles Deutsch. Alles Deutsch onlinebok För skolor där eleverna har egna datorer passar Alles Deutsch 6-9 textbok som onlineböcker. Ljudet till alla texter finns med i onlineboken. Digital övningsbok Den digitala övningsboken är en skrivbar digital version av den tryckta. I den digitala övningsboken har du fördelarna som ligger i interaktivitet och automatisk återkoppling. Fördelarna är många: - Boken är alltid tillgänglig. - Boken är interaktiv, rättar automatiskt övningarna. - Du får resultatuppföljning, både övergripande och på detaljnivå. Dina elever ser direkt om de har svarat rätt eller fel. De får direkt förslag på svar vid öppna frågor och de delar enkelt sina resultat och sina skrivuppgifter med dig som lärare. Eftersom du ser dina individuella elevers progression blir det lätt att individualisera. Både du och dina elever kan följa resultaten ända ner på detaljnivå. Tekniska plattformar: Dator och surfplatta Lärarhandledning och facit

glosan. glosan. se - Träna glosor online. Roligt glosförhör i en glosmaskin, bra glosträning & språkträning. Roligt glosförhör i en glosmaskin, bra glosträning & språkträning.

Roligt glosförhör i en glosmaskin, bra glosträning & språkträning. se - Träna glosor online. se - Träna glosor online. Roligt glosförhör i en glosmaskin, bra glosträning & språkträning. glosan. glosan.