Resa ihop

Resa ihop
Förlag:
ISBN:
9789150116885
Utgivningsdatum:
2014-08-12
Författare:
Antal sidor:
77
Upplaga:
1
Kategori:

Efter Bli ihop och Vara ihop har det i Resa ihop blivit dags för Kalle och Ellen och hela 5 B att åka på klassresa. Äventyret börjar redan på tåget.

Där finns nämligen en klass till.

Thomas Hallings Ihop-serie har blivit otroligt populär. Det är hög igenkänningsfaktor för läsarna och det händer mycket roligt och knasigt.

Böckerna har tryckts i flera upplagor och är ständigt efterfrågade. Nu kommer alla böckerna ut i ny utgåva med illustrationer i färg! (8-11 år)

Jag har till och från, så länge jag kan komma ihåg, haft ont i ryggen på ena eller andra sättet. Som tur är är jag ju gift med en naprapat och Micke har genom åren verkligen sett till så att min rygg inte brakar ihop på riktigt. Så tidigt som vid USAs grundande i Philadelphia, 4 juni 1776 kom man på behovet av dollarn. Trots en match match som inte gick till historien och ett resultat som lämnade mycket att önska kan nog alla närvarande vittna om en fantastisk resa till Hisingen i premiären. Bäst i test. Vi är specialister på styrning, övervakning och informationshantering och älskar att ge våra användare bättre överblick och kontroll. Vi säger ett stort välkommen till dig att följa med på någon resa. 11-13. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.