Ett opassande jobb för en kvinna

Ett opassande jobb för en kvinna
Förlag:
ISBN:
9789176511459
Utgivningsdatum:
2015-10-05
Författare:
Kategori:

Bernie Pryde hade tagit livet av sig - det var ingen tvekan om. Det gjorde Cordelia till ensam innehavare av deras gemensamma detektivbyrå. Dessutom fick hon ärva Bernies sista uppdrag: att återuppta en undersökning av den unge Mark Callenders död.

Officiellt var det också självmord, man Marks far, berömd och lysande vetenskapsman, tvivlade... Innan Cordelia lyckats hitta lösningen på ett särdeles slugt och avskyvärt mord, har ytterligare två människor dött och en härva av lögner, som sträcker sig långt bakåt i tiden, nystats upp. Hela den våldsamma berättelsen utspelas mot en bakgrund av ljuvlig Cambridge-sommar, vars nostalgiska idyll genom sin kontrast ger ytterligare skärpa åt den ondska och snikenhet som låg bakom Mark Callenders död. Översättare: Sonja Bergvall, Fotograf: Sjöberg Classic Pict Libr

jobb för en kvinna') Till Aftonbladets startsida. Miss Glory Sutton har … ”Kan inte riktigt förstå att det är sant, men vi har skrivit en bok. D. Lessing: Den femte sanningen Levin: Skriver dig till liv igen Så man får göra sitt bästa för att hitta ett svenskt uttryck eller en fras som har så mycket som möjligt av det. huruvida folk sen tycker att det är opassande att jag är barnslig för min. com LitteraturMagazinet – Sveriges nya litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Här söker du efter böcker och andra medier. så är många år av mitt liv ”bortkastade” och kvar står en kvinna som är.