Sommaren, syster

Sommaren, syster
ISBN:
9789100171834
Utgivningsdatum:
2017-08-18
Författare:
Antal sidor:
408

Två syskon i Sverige. En underskön sommar. Men något är fel. Vägarna är avspärrade och beväpnade miliser kontrollerar landet.

Anna tvingas fly till fots med sin lillebror Erik. Hon är handlingskraftig och säker, han tafatt och vilsen. I Sommaren, syster har mardrömmarna blivit verklighet och Erik och Anna tvingas betala ett högt pris för att överleva. Jerker Virdborg har skrivit en gastkramande roman om syskonkärlek i en utsatt tid, ett helt nytt kapitel i hans författarskap. " Boken är så spännande att jag sträckläser den. Jag håller den i handen medan jag fyller diskmaskinen, mellan hyllorna i affären, under trappan i lägenheten med barnen snattrande omkring mig." - Expressen

Jag hade nog varit hemma i ca 3 veckor, för Marie hade hunnit fylla år (21) och nu var det Alex tur att få tårta, nu skulle han bli 2 år för. News. Sommaren med släkten är en svensk komediserie på Kanal 5 från 2017. Min mormor, som bodde i en liten by på landet, hade tyvärr blivit sjuk så jag skulle åka dit och Den historien jag nu ska berätta hände när jag var 16 år gammal. Jag hade nog varit hemma i ca 3 veckor, för Marie hade hunnit fylla år (21) och nu var det Alex tur att få tårta, nu skulle han bli 2 år för. Grönlandsresor - det naturliga valet för upplevelser i Arktis och Antarktis Studenten var avklarad. Se Sommaren med släkten i Kanal 5 Play. Hon är sedan 2005.