...och kraschen, den kom en dag i maj

...och kraschen, den kom en dag i maj
Förlag:
ISBN:
9789188481085
Utgivningsdatum:
2016-06-17
Författare:
Antal sidor:
152
Kategori:

En beskrivande berättelse om när livet vänder. Från fungerande människa ena minuten till ett snörat värdelöst bylte den andra.

Känslan när vänner oväntat och plötsligt slutar höra av sej och om den eviga jakten på sinnesro. Om att leva med en kronisk psykisk diagnos, bipolär sjukdom, samtidigt som ett tidigare utmattningssyndrom troget spökar i kulisserna. Hur känns det att från ett stadium av euforisk hypomani, utan mellanlandning, dyka rakt ner i depression, svår ångest och djup sorg, mitt i allt det andra vi kallar livet? Också om vilken stor och avgörande roll kärlek och tacksamhet har i kriget mellan att fortsätta kämpa eller dö. Det här är en liten överlevnadshistoria. Jenny Sjöberg är född och uppvuxen i Arboga. Hon är Diplomerad massageterapeut och har drivit massagekliniker och butiker med försäljning av kroppsterapiprodukter. Sedan 2004 bor hon i Oslo där hon idag pysslar som mamma och människa genom sitt skapande, en urkraft som gömts undan under många mörka år.

Just nu sitter jag nere i Spanien, eller på en av Kanarieöarna, Fuerteventura. Just nu sitter jag nere i Spanien, eller på en av Kanarieöarna, Fuerteventura. Den 1 juli är antalet TV-licenser uppe i nära 800 000. [1] Aftonbladet kan i dag avslöja nya upp­gifter kring Dag ­Hammarskjölds död. Den 1 juli är antalet TV-licenser uppe i nära 800 000. Kan ni inte införa någon kontaktsida så att Contraläsare kan hålla kontakt med varandra, träffas och utbyta åsikter.

Just nu sitter jag nere i Spanien, eller på en av Kanarieöarna, Fuerteventura. Elin Skogqvist tillsammans med en av sina hundar Foto: Bozza Workshop Mamma Ingela: 'Livet kommer aldrig bli sig likt igen' Ingela och Peter fick reda på att olyckan.