Brända broar

Brända broar
Förlag:
ISBN:
9789150116595
Utgivningsdatum:
2014-06-05
Författare:
Antal sidor:
415
Upplaga:
1
Kategori:

Brända broar är den åttonde fristående boken i serien om psykologen Tony Hill och kriminalinspektören Carol Jordan, kända från TV-serien Mord i sinnet. En seriemördare gäckar polisen, en mördare som är ute efter både Tony Hill och Carol Jordan men på olika sätt. Förra boken, Hämndens skugga, slutade i en katastrof. Hämnaren Jacko Vance lyckades förstöra livet för såväl Carol som Tony och Carols utredningsgrupp är numera upplöst. Istället försöker hon bygga upp ett nytt liv ute på landsbygden. Hon hatar Tony och skyller allt det som hände på honom. Tony bor på sin gamla båt och saknar Carol, men har kommit fram till att han aldrig kommer att få tillbaka henne. Nu har någon börjat mörda kvinnor, kvinnor som liknar Carol.

Och bevisen pekar i en oroande riktning det återfinns blod från Tony Hill på första offret.

En mycket skickligt komponerad historia av en sann deckardrottning.

"en briljant och fängslande bladvändare." Alf Ehn, Skaraborgs Allehanda "En Val McDermiddeckare när den är som bäst." Ingalill Mosander, Aftonbladet "Riktiga bladvändare, något annat kan man inte kalla Val McDermids böcker och denna, Brända broar (Alfabeta), är inget undantag." Gunilla Sandell, Allers

Hundraårskriget hade inletts 1337 med engelska anspråk på den franska tronen. När brännmaneter bränns skjuter de in tusentals små giftpilar (nässelceller) i sitt offer, som ofta upplever en mycket obehagligt smärta. Detta har sina orsaker i, att … Söktjänsten för SNI 2007 används i första hand av Skatteverket och SCB:s Företagsdatabas för att näringsgrenskoda företagens verksamheter. Hundraårskriget hade inletts 1337 med engelska anspråk på den franska tronen. Solidarity with Cuba in Sweden. Hemsidan för Solidaritetet med Kuba i Sverige. Det jag använt upp tillhörde min pappa som inhandlat det för många år sedan och inte minns var. Pennan & Svärdet drivs av stiftelsen Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek (SMB), en stiftelse som varje månad producerar exklusiva.