Holly hoppar högt

Holly hoppar högt
ISBN:
9789186861209
Utgivningsdatum:
2013-04-30
Författare:
Antal sidor:
61
Upplaga:
1
Kategori:

Lättläst. Första boken i serien De bevingade hästarna.

Holly älskar att vara bland hästarna i stallet. Allra mest älskar hon Hunter. När hon sitter på hans rygg blir hon ett med hans kropp. De är som en enda varelse fast med två hjärtan. Holly vägrar acceptera att hon aldrig mer ska få rida. Att de vill ta hästen ifrån henne... Holly hoppar högt är första boken om De bevingade hästarna, en lättläst bokserie om Holly som älskar hästar och att rida. Men de andra på ridskolan tycker inte att det är lämpligt att någon som Holly rider. Som sitter i rullstol. De har till och med anmält hennes mamma. Men vad vet de? De har ingen aning om hur det är att vara Holly, och de verkar inte förstå hur mycket ridningen och Hunter betyder för Holly. För en dag får Holly reda på att Hunter ska säljas..! De bevingade hästarna är en bokserie för alla som älskar hästar och spännande äventyr, från 8 år och uppåt! "Holly hoppar högt handlar om naturens krafter. Den handlar också om fördomar mot och okunskap om ett handikapp, och om hopp och att göra det omöjliga möjligt. Jag tror att många som läser boken kommer att följa serien och vilja läsa de fem uppföljarna." /Stefan Whilde, Tidningen Kulturen

Det blev helt andra bullar i Norrköping eftersom domarna helt hade ändrat nivå och lät Chucks mannar spela den riv och slit basket som de ville spela. Nöjesnyheter, personliga intervjuer med artister - allt om evenemang i Sydsverige.

, Låt det gå fort Söndag 6 maj, 2018. Hela natten, hör hur staden lever.

Nu när du är en riktig Norrlänning 24 december. Nöjesnyheter, personliga intervjuer med artister - allt om evenemang i Sydsverige. Jag stannar här i kylan. Jag stannar här i kylan. Människan är ett nyfiket djur ger sig ofta ut på sökande tur gör gärna det någon annan ej förut gjort. Nyhetsarkiv.