Scandorama

Scandorama
Förlag:
ISBN:
9789523331051
Utgivningsdatum:
2018-03-14
Antal sidor:
54
Kategori:

Scandorama är en framtida skandinavisk dystopi. En plats man vill ska vara perfekt, en elitstat inom stängda gränser. Stohome är rent, ljuset klart men på andra sidan viken finns Helsingy City, nedgånget och ruffigt. I spillrorna av staden finns de spillror av mänskligheten som egentligen inte ryms i Scandorama, de missanpassade. Miskatt är en av dem, en Homo Felinus: genkorsning mellan kvinna och katt. Hennes enda chans är att bli ett naket och smutsigt experiment, annars väntar deportering. Hannele Mikaela Taivassalos dystopiska berättelse om antihjältinnan Miskatt och det välskötta men främlingsfientliga Scandorama är en stark kritik mot det rådande samhällsklimatet där de som saknar identitet inte har rätt att finnas till.

Sista minuten-resor med flyg och buss till Europa Som en av Sveriges största researrangörer av guidade buss- och flygresor, med över 45 000 resenärer, erbjuder Scandorama och Ölvemarks Holiday tillsammans ett. Resor i alla väderstreck, upplevelser för alla smaker.

En savoir plus sur l’actualité professionnelle de Scandorama. Bestill en bussreise til for eksempel Italia, den Franske rivieraen og Barcelona. Tillsammans med oss på Scandorama – Grupp Konferens Event skräddarsyr ni enkelt er egen gruppresa, oavsett om ni vill resa i Sverige, Europa eller till någon. 6t gillar. Over the time it has been ranked as high as 1 307 999 in the world, while most of its traffic comes from Norway. Vær tidlig ute med bestillingen. Scandorama är en av Sveriges största bussresearrangörer.