Bokslut Reinfeldt

Bokslut Reinfeldt
Förlag:
ISBN:
9789170375354
Utgivningsdatum:
2010-01-22
Antal sidor:
202

Bokslut Reinfeldt är den efterfrågade uppföljaren till 2006 års succébok Åtta år med Reinfeldt. I Bokslut Reinfeldt skildras systematiskt den politik som förts under regeringen Reinfeldts fyra år vid makten. I boken visas steg för steg hur politiken metodiskt har varit inriktad på att rasera den svenska modell såsom vi känt den hittills. Här skildras också hur retoriken från Alliansen oftast har varit den rakt motsatta till den faktiskt förda politiken. Boken är oundgänglig för alla som vill ha en kritiskt granskande helhetsbild av Alliansens faktiskt förda politik. Den ger en helt annan bild än den som ges i våra dominerande medier.

19. Tidningen grundades 1884 och ägs av … John Fredrik Reinfeldt /'rajn'fɛlt/, född 4 augusti 1965 i Österhaninge i Stockholms län, är en svensk civilekonom, föreläsare, författare och före detta.

I tjänsten ingår redovisning, månatlig rapportering, bokslut samt framtagande och uppföljning av budget och. Nu förtydligar Olofsson: – Jag förankrade det naturligtvis med. 02. 2013 · Fredrik Reinfeldt betonade tidigare att fiaskoaffären Nuon var Maud Olofssons ansvar. 2013 · Fredrik Reinfeldt betonade tidigare att fiaskoaffären Nuon var Maud Olofssons ansvar. Svenska Dagbladet, SvD, eller 'Svenskan', är Sveriges tredje största abonnerade morgontidning och utges i Stockholm. Nu förtydligar Olofsson: – Jag förankrade det naturligtvis med.