Sårade själar

Sårade själar
Förlag:
ISBN:
9789175771724
Utgivningsdatum:
2015-03-06
Författare:

Kung Oscar hade räddat henne. Han hade läst hennes brev och givit henne nåd, kanske för att han så lätt förstod henne, eller för att han mellan raderna läst om sonen som väntat på henne under alla år.

Precis som han själv gjort, väntat och längtat. Drängen August tycker att han är förmer än andra, men under hans bräckliga fasad gömmer sig en liten och rädd pojke. När Augusts mor häktas är det hans mormor som tar hand om honom och hon berättar om morfaderns upplevelser under napoleonkrigen vilket, liksom det fruktansvärda trauma han upplevt hos modern, sätter spår i hans själ. Sårade själar är en roman om hur skuld och skam kan gå i arv och om att finna sanning och kärlek. 2005 debuterade Ana Porss med romanen Utan fräls oss ifrån ondo.

Ana är född 1960 och bor i Stockholm. Sårade själar är hennes tredje roman

Själen är den del av dig som aldrig har glömt sina tidigare li. Här får du många tips om hur du kan förändra din livsstil för att kunna uppnå bättre Hälsa & Livskraft. Här håller jag faktiskt dig helt. Själen är den del av dig som aldrig har glömt sina tidigare li. Din själ existerar med eller utan din kropp. Din själ existerar med eller utan din kropp. Grekiska gudar Abaris. Han botade sjukdomar och gav orakelsvar Vi är själar före födseln och efter döden. Här håller jag faktiskt dig helt.