Spökspanarna (Bok+CD)

Spökspanarna (Bok+CD)
ISBN:
9789175432502
Utgivningsdatum:
2016-02-05
Författare:
Antal sidor:
64

Malva och Hanna är på bibblan med hela klassen. När de letar efter något spännande att läsa får de veta att det SPÖKAR där. För 100 år sedan fanns det en elak bibliotekarie som fortfarande finns kvar på bibblan trots att hon inte lever längre. Hon lär inte få ro i graven förrän hon hittar boken hon letar efter.

Många har hört knarrande steg ... Denna bok ligger på Hegas-nivå 2. Hegas böcker - lätta att läsa. Svåra att motstå.

Hegas har en lång erfarenhet av lättlästa böcker, vilket märks på vårt sortiment somi dagsläget består av ett 80-tal titlar. Hegas har en lång erfarenhet av lättlästa böcker, vilket märks på vårt sortiment somi dagsläget består av ett 80-tal titlar. Reserve o seu Hotel em Madrid Melhores preços, sem custos reserva Hegas har en lång erfarenhet av lättlästa böcker, vilket märks på vårt sortiment somi dagsläget består av ett 80-tal titlar. Vår ambition är att alltid ta.

Hegas har en lång erfarenhet av lättlästa böcker, vilket märks på vårt sortiment somi dagsläget består av ett 80-tal titlar. Vår ambition är att alltid ta.

Hegas har en lång erfarenhet av lättlästa böcker, vilket märks på vårt sortiment somi dagsläget består av ett 80-tal titlar. Vår ambition är att alltid ta. Vår ambition är att alltid ta. Vår ambition är att alltid ta. Vår ambition är att alltid ta.