Dödluvan och vargen

Dödluvan och vargen
ISBN:
9789175433493
Utgivningsdatum:
2017-02-03
Författare:
Kategori:

VARNING: BÖR EJ LÄSAS VID LÄGGDAGS! Trodde du att du kunde alla de gamla klassiska sagorna? Se då upp, för här återberättas de i en helt ny stil för de allra modigaste unga läsarna.

De här sagorna är så läskigt spöklika att du aldrig mer kan tänka som förr på de gamla kära figurerna. Lätta att läsa - svåra att motstå!

Rödluvan och vargen. Författare: Lisa Metz Datum: 11 januari 2016 Ämnen: SV/SO, SVA, Svenska År: Grundskola år F–4 Lektionstyp:. Vår ambition är att alltid ta.

av Wiley Belvins (E-media, Ljudbok, E-ljudbok, strömmande) 2017, Svenska, För barn och unga Uppläsare Therese Jirek. nu Hem Testa Storytel. Prinsessan på den giftiga ärtan och Dödluvan och vargen. se Gratis Dödluvan och vargen postat av Erik Nilsson, 30 April 2016 Författare: Wiley.

Vargen och Rödluvan - en hämningslös omtolkning av den välbekanta sagan - sjuder av en sexuell frigjordhet och humor som trotsar otaliga tabun. Rödluvan: Knack, knack på döra. De flesta känner till sagan om Rödluvan och vargen. Inbunden, 2013.