Kärlek på en gul cykel

Kärlek på en gul cykel
Förlag:
ISBN:
9789177912378
Utgivningsdatum:
2017-08-28
Författare:
Kategori:

Tänk om en helt vanlig dag på jobbet förvandlades till ett stort fantastiskt äventyr.

Som för Vincent. När han vaknade imorse pekade allting på att det här skulle bli ännu en helt vanlig dag. Men det var innan han blev inkallad till chefen för en varning. Innan han märkte att de stora svarta fåglarna följde honom överallt. Innan han hörde talas om det som hände vid kanalen igår och framförallt, innan han fick reda på att han var jagad av Hurricane. Mer och mer saker pekar på att någonting ovanligt hänt honom under natten men han kan inte för sitt liv komma ihåg vad. De enda ledtrådarna han har är ett vykort och ett avlägset minne av att kanske har träffat sitt livs kärlek. Vincent kastas från att sortera gummisnoddar och leverera vykort till att göra allt som står i hans makt för att överleva dagen ut. Kärlek på en gul cykel är en posttraumatisk kärlekshistoria där varje stopp på Vincents rutt levererar mer frågor än brev. Vincents historia är full av humor, faror, mysterier och såklart, din dagliga post.

Samt ge cykeln lite omtanke och kärlek,. Upplevelsen att cykla på en högkvalitetscykel är så mycket större, än samma tur på en cykel av.

Skickas inom 1‑4 vardagar. Som för Vincent. se. Louis Perreaux och Sylvester Roper uppfann en cykel med en ångmotor. Tänk om en helt vanlig dag på jobbet förvandlades till ett stort fantastiskt äventyr. Inget annat förlänger livet på din cykel som en.