Lagstiftarna

Lagstiftarna
ISBN:
9789127140905
Utgivningsdatum:
2015-09-19
Författare:
Antal sidor:
516
Upplaga:
1
Kategori:

Jag sköt ihjäl dom och alla har sett det på bildväggen. I rätten blev jag frikänd och dom flesta tycker att jag är en hjälte. Jag har dräpt tre. Nu är jag på väg till riksdagen. Elin har lämnat landsbygden för en politisk karriär och tvingas bearbeta sina trauman efter fångenskap, flykt och dödsskjutningar mitt i mediadrevet. Hon bedöms och döms av närstående liksom av främlingar samtidigt som hennes moster Karin snärjer in henne allt mer i det osynliga spelet om makten med roboten Turing som trumfkort. Det blir allt svårare att avgöra vem som är människa och vem som är robot Lagstiftarna är den tredje delen i serien Blodregn. Mats Wahl är en av Sveriges främsta författare som skriver för unga. Han är född 1945 i Malmö och uppvuxen på Gotland och i Stockholm.

Sedan debuten 1978 har han skrivit ett femtiotal böcker, pjäser och filmmanus. För ungdomsromanen Vinterviken tilldelades han Augustpriset och det prestigefyllda Deutscher Jugendliteraturpreis. I sin författargärning och som föredragshållare och lärare har han engagerat sig särskilt för ungdomar i kris. Tredje delen i Mats Wahls skrämmande och spännande serie./.../ Miljöerna och personerna är livfullt och övertygande skildrade. Karin Engvén, BTJ

Redundant information kallas därför ibland även överskottsinformation. Svensk ordbok online. Den yngsta dottern i familjen var pigg och gladlynt och jag tyckte det var roligt med en sådan skojig faster.

Notiserna går att kommentera på vår Facebooksida. Veckans notiser med källa angiven som länk under respektive notis. Sexualiteten kompliceras men är möjlig. You have to either leave someone 12yo or older in the car, or you have to do it safely with no keys in the car. Allt fler länder följer uppmaningen och legaliserar eller avkriminaliserar knark. Gratis att använda. You have to either leave someone 12yo or older in the car, or you have to do it safely with no keys in the car. Om någon betalar ut skattepliktig ersättning, så drar de 30 procent i skatt.