Ond skörd

Ond skörd
Förlag:
ISBN:
9789177010180
Utgivningsdatum:
2016-08-11
Författare:
Kategori:

»Bland det läskigaste jag har läst.« ; Lotta Olsson, DN »Sharon Bolton är fenomenal på att framkalla landsbygdslivets klaustrofobiska känsla. Ond skörd är hennes läskigaste roman hittills.« ; The Guardian Tolvåriga Tom Fletcher och hans familj har precis flyttat till det lilla samhället Heptonclough i utkanten av en vidsträckt hed. Familjen verkar äntligen ha funnit sitt drömhem. Men snart rämnar fernissan. Tom börjar höra röster och ser en underlig flicka smyga omkring vid kyrkogården.

Han är övertygad om att han är förföljd. De vuxna i Toms närhet försöker hjälpa honom, inklusive samhällets nye kyrkoherde Harry Laycock och psykiatrikern Evi Oliver. Men det visar sig snart att något inte står rätt till i Heptonclough. Det som familjen Fletcher till en början trodde var busstreck visar sig vara rena hot. Och när Toms yngre syskon Milly och Joe försvinner blir mardrömmen verklighet.

SHARON BOLTON, född i Lancashire i England, har snabbt blivit en av Storbritanniens mest hyllade deckarförfattare. 2014 mottog hon The Dagger in the Library från brittiska Crime Writers? Association för sitt samlade författarskap. »En riktig rysare.

Den får 5 av 5 möjliga!« ; Babsans Blogg »Sharon Bolton har snabbt blivit en av mina favoritförfattare och Ond Skörd är definitivt en av de bästa böcker hon har skrivit. Boken är kuslig och mystisk rakt igenom till det chockartade slutet.« Betyg 5 av 5 ; A Bookaholic Swede

Över allt, även i seriös litteratur, ser man uppgifter om att kvinnlig psykopati inte är lika vanlig som mannlig. 1/ Ett stycke vardag gjorde hon till fest Hjalmar Gullberg. Ett perfekt sätt att göra fynd. Nestorius läror gjorde en skarp åtskillnad. 2018 04 28 Travgalan Waterfront, Stockholm i februari 2018, med Årets Pristagare från travsporten 2017. Han blir inte trött och utmattas inte, hans förstånd kan inte utforskas. Min övertygelse, som det inte finns bevis för. Här en översikt på frågor som ställts till Contra. 2018 04 15 Sulky&Sadel. ALLA MINA HÄSTAR.