En resa i min själ

En resa i min själ
Förlag:
ISBN:
9789153436843
Utgivningsdatum:
2012-03-15
Antal sidor:
224
Upplaga:
1

Kanske är just du en av de riktigt gamla och kloka själarna som har erfarenheter från ett stort antal liv. Eller är du en ung själ som möter upplevelserna på jorden med nyfikenhet och entusiasm. Oavsett vilket bär din själ med sig information från dina tidigare liv, där finns allting samlat: våra förälskelser, våra besvikelser våra bedrifter och våra svagheter. Allt det som utgör vår karma. Benny Rosenqvist har via meditation letat fram flera av sina tidigare liv och delar frikostigt med sig av äventyr ibland annat Afrika, Rom och Chicago. Med En resa i min själ vill författarna ge dig verktyg att förstå din egen själ och vart den är på väg.

Den 25 februari kl 15 hade filmen Malte – En karl för sin hatt urpremiär i konserthuset i Aneby.

Citatet Om avsnittet Det du absolut inte ska göra. Tjenaaaa. Malte – En karl för sin hatt. 00 imorse. Just nu så sitter jag på kontoret, jag har ju ett eget kontor i Hammarby Sjöstad som jag sitter i när jag inte sitter på jobbet i Vasastan hos Fastighetsbyrån.

Såhär startade jag min morgon 06. Gästbok. Vi på Solresor tror på tanken att under en och samma resa förena träning och hälsa med den avkoppling och det välbefinnande som en semesterresa ger. Gästbok. Samtalstjänst Nisse Norén möter och utvecklar människor genom samtal och reflektion.