Våga flyga : vår väg till sexuell frihet

Våga flyga : vår väg till sexuell frihet
Förlag:
ISBN:
9789175033006
Utgivningsdatum:
2014-02-13
Antal sidor:
285

Utmana dina tabun De är utåt sett ett ganska vanligt svenskt par, storstadsbor av medelklass med ordnad tillvaro. Men efter ett långt äktenskap kände Joy och Joel Svensson att de ville ha ut mer av livet, av sitt förhållande och av sin sexualitet, oavsett vart det skulle leda dem.

Det blev början på en intensiv och lustfylld resa mot en insikt som kom att föra dem tätare tillsammans än någonsin: de ville bjuda in andra i sitt gemensamma sexliv. I Våga flyga berättar Joy och Joel själva om hur deras intresse för swinging växte fram, från de första trevande samtalen till förverkligandet av fantasierna. Vi får följa med när de går på swingersklubb och när de ordnar privata träffar med andra partners. Och de väjer inte för att dela med sig också av de allra intimaste detaljerna. Joy och Joel beskriver upptäckarglädjen och frihetskänslan de upplevt på sin resa, men de vågar också visa på de praktiska svårigheterna med swingerslivet: hur de tar sig runt hinder som uppstår på vägen, hur rädslan att vara pervers hotar att solka ner deras upplevelser och hur de tar itu med svartsjuka. Deras text är eftertänksam och frustande erotisk på samma gång. Våga flyga är inte någon glorifiering av swingerstillvaron, utan en naken, rättfram berättelse om såväl glädjeämnen som besvikelser. Det är en brännhet och kontroversiell bok för den som är nyfiken, vill fascineras och kanske utmana sina egna tabun. Extramaterial i pocketen - intervju med författarna. "Sextrenden i litteraturen kulminerar kanske nu, när paret Svensson berättar om och recenserar sig själva som swingers och hur det har påverkat deras kärlek och vardag att bjuda in fler personer i sitt sexliv. Öppet och, eh, mycket naket." Metro

Här får du många tips om hur du kan förändra din. läsdagbok. Psykopater, narcissister, de med en anti-social störning ställer till det var än de befinner sig. Läser drygt 100 böcker om året. Psykopater, narcissister, de med en anti-social störning ställer till det var än de befinner sig. 6-7 november 2014 De här två dagarna är det sista på den andra terminen av specialistkursen i sexologi för psykologer. Psykopater, narcissister, de med en anti-social störning ställer till det var än de befinner sig. Vi pratar manlig sexuell funktion och. 6-7 november 2014 De här två dagarna är det sista på den andra terminen av specialistkursen i sexologi för psykologer.

Här finner du viktig information om din hälsa och förklaring till varför ditt liv ser ut som det gör.