Rufus sista resa

Rufus sista resa
Förlag:
ISBN:
9789170533068
Utgivningsdatum:
2009-08-17
Författare:
Antal sidor:
128
Kategori:

Anders Brundin har skrivit den spännande Dolores - flickan utan ögon. Nu är han tillbaka med Rufus sista resa, en bok om ett tungt men angeläget ämne, skolskjutningar. Rufus vaknar upp på ett sjukhus. Han minns inte vad som hänt och han kan inte röra sig. Långsamt återvänder han till livet men det är någonting som inte stämmer. Personalen behandlar honom konstigt. Så träffar Rufus Paula, en hjärtsjuk flicka, och livslusten kommer tillbaka.

Samtidigt får han höra talas om en skottlossning på en skola. Mörka tankar tränger fram. Vem är han egentligen? Ett offer eller kan svaret vara ännu värre?

Om filmen; Biljetter;. Vi kommer att bo på det underbara 4-stjärniga SPA-.

2013 · Jättevraket Costa Concordia börjar sakta resa sig ur havet. Så se till att boka din resa redan idag och kom igång med din golfswing innan det är dags att pegga upp på. 2015 · Idag tisdag den 25:e augusti klockan 12. Zooma in med hjälp av kartan och hitta din nästa resa på apollo. With Malcolm Dixelius, Lena Pettersson, Wilhelm Agrell, Sten Andersson. Boka din vårresa till ”Sista minuten-priser. Kryssaren byggdes 1945 för att utgöra ryggraden i den svenska flottan.