Den mördade i Mölndal

Den mördade i Mölndal
Förlag:
ISBN:
9789185635139
Utgivningsdatum:
2007-09-01
Författare:
Antal sidor:
314
Kategori:

Kommissarie Holgersson framställer sig gärna som en självsäker ung man med kunskaper om de senaste rönen inom kriminologin. Detta år 1967 har han blivit medlem av Riksmordkommissionen och skickas till Mölndal utanför Göteborg där lokala polisen bett om hjälp med utredningen av ett kvinnomord. Det är ett svårt arbete men Holgersson träffar en ung kvinna i Göteborg och ljuv musik uppstår. Detta och den kommande högertrafikomläggningen gör att hans tankar inte alltid koncentreras på fallet han är där för att lösa. Och det finns många konstigheter med det. Hur kommer det sig att den mördade kvinnan var oskuld trots att hon varit gift? Detta är tredje fristående delen i en serie med Kommissarie Holgersson. I serien ingår följande: Den långe från Sundsvall (Del 1), Den vackra från Huddinge (Del 2) och Den mördade i Mölndal (Del 3).

– Föraren betedde sig väldigt konstigt och vinglade över körbanan. 30-tiden. 30-tiden. Vi vill bjuda in alla i Polskedansarna och Mälparingen till en danskväll med … Av Pettersson 100-tals personer är häktade i sin frånvaro vid svenska tingsrätter för grova brott.

Ångrar djupt att jag inte började med det här för 15-20 år sedan. – Föraren betedde sig väldigt konstigt och vinglade över körbanan. Vi vill bjuda in alla i Polskedansarna och Mälparingen till en danskväll med … Av Pettersson 100-tals personer är häktade i sin frånvaro vid svenska tingsrätter för grova brott. Ångrar djupt att jag inte började med det här för 15-20 år sedan. Senast från min blogg. Läser drygt 100 böcker om året tydligen, och det måste ju betyda att det roar mig på något sätt.