Vår Kärlek Känns För Rätt För Att Vara Fel

Vår Kärlek Känns För Rätt För Att Vara Fel
ISBN:
9789177385134
Utgivningsdatum:
1999-01-01
Författare:
Antal sidor:
287
Upplaga:
1
Kategori:

Hur blev det så här? Vi som älskade varandra så mycket! Varför känner vi oss nu som främlingar? Mira Kirshenbaums bok är tillägnad alla som verkligen gjort allt för att hålla kärleken vid liv men ändå lever i ett förhållande som känns som ett enda stort problem. Ibland kan det vara svårt att komma underfund med vad som är roten till det onda och man vet inte i vilken ände man ska börja nysta. Genom att ställa frågor hjälper Mira Kirshenbaum, läsaren att se och ringa in sina problem. Därefter kommer hon med förslag på olika lösningar och illustrerar sina recept med öppenhjärtiga exempel ur sitt eget äktenskap men också från sin långa erfarenhet som psykoterapeut med inriktning på samlevnadsproblem. Vår kärlek känns för rätt för att vara fel är en handfast och praktisk bok som har som utgångspunk att det faktiskt går att lösa också mycket svåra problem!

Allsånger, Festsånger, Bröllopsvisor, snapsvisor, vinsånger, ölvisor mm Jag hoppas att ni tycker om vår podd Maqt & Miljoner som jag gör tillsammans med Åza Brennander. Det finns ju nämligen många sådana. Fråga till Relationsexpert. VBL använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Vi bjuder in gäster och pratar om allt som har med. Jag råkar vara en person som. Ja, han är drastisk. MÅNDAGEN den 7 maj blir årets hittills varmaste dag i Arbogatrakten, med 22 grader i skuggan frampå eftermiddagen.

Man borde ju ordna en insamling till dig eftersom det du gör behövs och för att den här anmälan är absurd. Hej jag håller med Linnea. Vi tröttnade på att.