Troll & blandade karameller

Troll & blandade karameller
ISBN:
9789175810041
Utgivningsdatum:
2015-02-07
Författare:
Kategori:

Boken är uppdelad i 2 delar. Del 1 är sagodikter för barn och vuxna, berättelser om trollen och andra figurer som bor i Trollskogen.

Där följer historierna varandra så det blir en hel berättelse. Del 2 är dikter om allt möjligt och därför har Louise valt att kalla dem blandade karameller.

Ibland är det en smula ansträngande att vara 103 år och lite av en 'kändis. Skivbetyg: 1 DIG= Besvikelse, 2 DIG=OK, 3 DIG=Bra, 4 DIG=Utsökt, 5 DIG=Mästerlig ( även halva diggar) Originellt och etikettlöst tonspråk i en alldeles egen. 17000 år gamla målningar i Italien och Frankrike kan ha målats av förfäder till dem som ristade vid. Skivbetyg: 1 DIG= Besvikelse, 2 DIG=OK, 3 DIG=Bra, 4 DIG=Utsökt, 5 DIG=Mästerlig ( även halva diggar) Originellt och etikettlöst tonspråk i en alldeles egen. SKANDINAVIENS URFOLK: DE FÖRSTA INVANDRARNA. ' Man hinner liksom inte med sig själv när det står för mycket på dagordningen. 17000 år gamla målningar i Italien och Frankrike kan ha målats av förfäder till dem som ristade vid. ' Man hinner liksom inte med sig själv när det står för mycket på dagordningen. SKANDINAVIENS URFOLK: DE FÖRSTA INVANDRARNA. ' Man hinner liksom inte med sig själv när det står för mycket på dagordningen.