Något är ruttet i Sverige : om sakernas tillstånd & vad de kunde vara

Något är ruttet i Sverige : om sakernas tillstånd & vad de kunde vara
Förlag:
ISBN:
9789185949502
Utgivningsdatum:
2014-09-01
Antal sidor:
183
Upplaga:
1

Något är ruttet i Sverige! Men exakt vad kan vara svårt att sätta fingret på.

Då kan det underlätta att ha någon att diskutera med, någon som tvingar en att formulera och utveckla sina tankar. En person som läser och reagerar - och som svarar med sina egna ord och resonemang. I den här antologin samlas just sådan brevväxling. Här delar skribenter och aktivister med sig till varandra av sina mest personliga tankar, känslor och visioner om dagens samhälle. Vad det är och vad det borde vara. Något är ruttet i Sverige handlar om strategier för att handskas med hat och intolerans och i stället bygga något finare. Det är en bok som vill uppmuntra till fortsatt kamp för en bättre värld. Det är en bok om att inte tappa hoppet - och om att inte ge upp.

Kajsa Ekis Ekman är kulturjournalist och född 1980. Hennes debut Varat och varan. Prostitution, surrogatmödraskap och den delade människan blev en av de mest. Kajsa Ekis Ekman är kulturjournalist och född 1980. Prostitution, surrogatmödraskap och den delade människan blev en av de mest. Kajsa Ekis Ekman är kulturjournalist och född 1980.

Kajsa Ekis Ekman är kulturjournalist och född 1980. Prostitution, surrogatmödraskap och den delade människan blev en av de mest.