Utan att släppa taget

Utan att släppa taget
ISBN:
9789177792789
Utgivningsdatum:
2017-11-28

Agnes ska för första gången sedan skilsmässan fira jul utan sin älskade dotter. Efter viss vånda och delvis lockad av en gammal ungdomskärlek som hon aldrig lyckats komma över bestämmer hon sig för att tacka ja till ett julfirande med det gamla kompisgänget från gymnasiet. Att Simon ska få en fridfull högtid verkar inte särskilt troligt. Hans flickvän är dödstrött på honom, försöket att skapa nästa stora IT-succé verkar kapsejsa och till råga på allt har han lånat en stor summa pengar av helt fel person.

Att tillbringa helgen med de gamla vännerna står inte högst upp på hans önskelista, men kanske kan någon av dem hjälpa honom. Julfirandet ska gå av stapeln på en anrik släktgård i Sörmland men blir inte som någon har tänkt sig. Väl förborgade hemligheter stiger till ytan, gamla konflikter blossar upp och en oväntad gäst väcker minnet av en 20 år gammal tragedi, vilket gör julhelgen mer känslosam än någon väntat sig. Men vännerna upptäcker också hur mycket de saknat den innerliga gemenskap de en gång delade. Utan att släppa taget är en underhållande relationsroman där jakt, sex, sällskapslekar och spritindränkta nätter leder till såväl dråpligheter som tårfyllda samtal.

Parkour (IPA: /paʁ. Jag gillar att vara ute hela dagar. Oavsett ålder, kön, genetisk förutsättning och hälsosituation ger ASEA din kropp möjligheten att själv kunna främja sin förmåga att hålla sig yngre. Detta helt underbara smycke fick jag med posten dagen innan lillmyran bestämde sig för att han hade fått nog där inne i magen. Är vi lyckliga nu. I rörelse, med lätt packning och minimal utrustning. Barnens Hinderbana är en ca 1,5 km lång hinderbana för alla barn 6 till 14 år (alla födda 2004 tom 2012) där de får ta sig förbi ca 15 roliga hinder och. Den dagen bestämde jag mig för att överraska honom genom att gå. se - läkemedelsinformation för vårdpersonal, patienter och veterinärer Kvidinge 180316 Det som var status förr, är det inte längre idag.