Glasbruket

Glasbruket
Förlag:
ISBN:
9789173132923
Utgivningsdatum:
2010-10-21
Författare:
Upplaga:
1
Kategori:

En äldre man hittas mördad i en källarlägenhet i Reykjavik. Bredvid kroppen finns ett kryptiskt meddelande och i hans skrivbord hittar polisen ett foto av en gravsten. När man lyckas tyda inskriptionen visar det sig att i graven ligger en fyraårig flicka som dog 1968. Med hjälp av fotot nystar polisen upp gamla och nya brott som lett till flera familjetragedier. Samtidigt försvinner en ung kvinna från sitt eget bröllop... Kriminalpolis Erlendur Sveinsson och hans kollegor står inför ett ovanligt komplicerat och svårt fall som har sina rötter bakåt i en tid då mycket var annorlunda. Glasbruket är en ytterst välskriven och spännande kriminalroman där många trådar vävs samman till en mörk och tät väv.

Några meter bortanför där klippan kommer ner mot gatan är idag skiljelinjen mellan 'Gamla' och 'Nya' Västra Gatan. Välkommen hem På Glasbruket skapas bostäder för alla. När du bor hos oss på Glasbruket kan du njuta av ett modernt boende mitt i den finländska naturen. En oförglömlig vandring med Michael Möller och Roland Bodin Sommarfest 2017 Glava Glasbruk. Här finns allt man kan. Klicka här för att stänga rutan Glasbruket (originaltitel: Mýrin) (uttal ) är en deckare av Arnaldur Indriðason, utgiven 2000 på isländska och översatt till svenska av Ylva Hellerud, tryckt 2004.

Glasbruket Resort, Nykarleby, Finland.

Kjøp boken Glasbruket av Arnaldur Indridason (ISBN 9789173132923) hos Adlibris. Housed in refurbished glassworks’ buildings, this property is set between Göta Canal and the Motala River.