Jag lutar åt Gud : 85 krönikor

Jag lutar åt Gud : 85 krönikor
Förlag:
ISBN:
9789173871662
Utgivningsdatum:
2011-09-15
Författare:
Antal sidor:
221
Upplaga:
1
Kategori:

Tomas Sjödins bästsäljande Jag lutar åt Gud, nu i pocket.

85 livsnära krönikor, ursprungligen skrivna för Göteborgs-Posten, samlade i en bok som visar att de livsavgörande frågorna oftast finns i det lilla livet. Tomas Sjödin är pastor och en av Sveriges mest lästa kristna författare med böcker som Jag lutar åt Gud, Ett brustet halleluja, Eftervärme och När träden avlövas ser man längre från vårt kök. Han är också en uppskattad krönikör och en efterfrågad föreläsare.

"... att läsa denna bok är som att sitta med en påse med sitt favoritgodis - det är hemskt svårt att sluta" Världen idag "Här finns utrymme både för det stora allvaret och den bottenlösa glädjen, för sorgen och för hoppet. Äntligen ett fräscht tilltal som kan finna en klangbotten både hos troende och tvivlare." Dagen

Heftet. Jag lutar åt Gud Tomas Sjödins bästsäljande Jag lutar åt Gud, nu som ljudbok, inläst av författaren själv. 85 livsnära krönikor, ursprungligen skrivna för Göteborgs-Posten, samlade i en bok som visar att de livsavgörande frågorna oftast finns i det lilla livet. Jag lutar åt Gud : 85 krönikor. 2015. af Tomas Sjödin. Den som hittar sin plats tar ingen.

id=3602#jom 2011, Pocket. Jag lutar år Gud : 85 krönikor av Tomas Sjödin. Det behövs inte, tillvaron lutar redan åt det hållet. ' *ladda ned Jag lutar åt Gud : 85 krönikor# ljud *Jag lutar åt Gud : 85 krönikor# ljudbok till kindle Ladda ner boken här: http://rifftag.