Kuslig kväll

Kuslig kväll
ISBN:
9789150115437
Utgivningsdatum:
2013-02-11
Antal sidor:
36

Det är höst och när Oskar, Maja och Linus spelar fotboll ute på allmänningen hittar Maja en kattunge i buskarna. Och trots att hon vet att hon inte kommer att få behålla den tar hon med sig den hem. Mamma börjar genast nysa och går ner till affären för att se om någon satt upp en lapp om en bortsprungen katt. Det finns ingen lapp, men hon träffar en gammal skraltig gumma som påstår sig sakna en katt. På kvällen går Maja till gumman och lämnar tillbaka kattungen. Hela lägenheten är full av katter och Maja tycker att gumman verkar både konstig och elak. Nästa eftermiddag tar hon med sig Linus för att spionera på gumman. Det ena leder till det andra och plötsligt är de mitt i ett skräckfyllt actionäventyr. Det visar sig nämligen att gumman håller på att experimentera med katter och barn. De övriga böckerna i serien heter Läskigt läge och Ryslig resa

Det är inte alla dagar reportern klämmer fram ett högt C, men ibland så. En kuslig kväll i Vaxholm. Kuslig kväll. På hotellrummet ska en eldsvåda inträffat samma kväll som hon försvann,. Köp boken Kuslig kväll av Thomas Halling (ISBN 9789150112177) hos Adlibris. Upplev hösten i skärgården. Det handlar om Maja som har hittat en kattunge. Ladda ner gratis bilder om Kuslig, Hemsk, Halloween från Pixabay's galleri med över 1 200 000 public domain foton, illustrationer och vektorer - 1724972 Ett mardrömslikt toalettbesök i Afrika, eller ett spännande rättsfall. Maja vill genast ta hand om den, även om deras mamma är … Läskigt läge (Trio i trubbel #1), Kuslig kväll (Trio i trubbel #2), Ryslig resa (Trio i trubbel #3), Skola i skräck (Trio i trubbel #4), Skuggor i skoge.

Här kan ni läsa gäst kommentärer och recensioner om ANDEN I GLASET ”Vi talar fortfarande on detta fenomen och vill bara veta mer.