Sluta jämföra dig med andra : våga vara dig själv

Sluta jämföra dig med andra : våga vara dig själv
Förlag:
ISBN:
9789170362323
Utgivningsdatum:
2008-03-01
Författare:
Upplaga:
1
Kategori:

Sluta jämföra dig med andra - våga vara dig själv är en vän du kan ta hjälp av när du har svårt att se dina valmöjligheter och när älska dig själv känns som en klyscha du bara blir förbannad över. Boken hjälper och inspirerar dig till att ta mer ansvar och påverka ditt liv, istället för att välja offerrollen. Den ska hjälpa dig att stärka din självkänsla och berika dina relationer och den handlar också mycket om kärleksrelationen då den på många sätt är en spegelbild av hur vi har det med oss själva.

Accepterar du inte dig själv är det svårt att acceptera din partner. Sluta jämföra dig med andra. Våga vara dig själv är en bok om självkänsla och om hur man förhåller sig till sig själv och till andra människor, om gränssättning och eftertanke, acceptans och inspiration.

Sluta jämföra dig med andra - våga vara dig själv är en vän du kan ta hjälp av när du har svårt att se dina valmöjligheter och när älska dig själv känns. VÅGA LEV DINA PASSIONER;. Handla online - Hos dig inom 1-3 arbetsdagar. Finns i lager.

Sluta med att jämföra dig med andra. Vad lyfter. stärker och stöttar dig. Köp Sluta jämföra dig med andra : våga vara dig själv av Jana Söderberg på Bokus. Ingen annan. Sluta jämföra dig med andra.