Varför gjorde du så här mot mig?!

Varför gjorde du så här mot mig?!
ISBN:
9789198224610
Utgivningsdatum:
2014-12-11
Författare:
Antal sidor:
256
Kategori:

Jag släppte in en vardagspsykopat i mitt liv. Han förtrollade mig, charmade och vilseledde mig med vackra ord om en evig kärlek. Han var inte som någon annan kille jag hade mött. När han väl hade låst dörren till den gyllene buren han satte mig i började skräckväldet.

Jag förstod inte vad som hände.

Förstod inte hur han kunde förändras. Varför han gjorde så här mot mig?! Hur han ena sekunden kunde säga att jag var kvinnan i hans liv som han älskade så högt. För att i nästa förvandlas till en ondskefull demon med ögon som glödde av hat. Ett hat riktat mot mig. Jag var naiv och jag hade ingen kunskap om den ondska som kunde finnas inom människor. Jag trodde det berodde på alkoholen, det var den enda förklaringen jag kunde se.

Jag kunde inte se att det vackra jag såg i honom var en illusion för att fånga in mig i en dröm. En dröm som sakta gick över till en mardröm jag inte kunde vakna upp ur. Boken du håller i din hand är en sann historia, baserad på verkliga händelser och på alla mina dagböcker. När jag började att försöka bryta mig fri från honom lovade jag mig själv att något gott skulle komma från allt det onda. Jag ville dela med mig av min historia för att kunna ge tröst och stöd för andra utsatta. Boken ger en inblick i hur jag tänkte och kände kring ondskan jag utsatte för som jag inte kunde förstå.

Kanske boken kan ge en förståelse kring varför medberoende agerar som vi gör.

Men den gjorde inte. 2005-02-03 · Jo jag och en annan kille har en debatt om varför USA gick med i kriget. 2018-04-01 · – Vad han gjorde mot unga. Jämför pris och köp Medberoende Förlaget Varför gjorde du så här mot mig.

Ja, allt låter ju bra…Varför gjorde jag slut då. gjorde mig så jävla arg”. tillsammans mot gemensamma mål. Vi behöver göra mål. Jag gav dig ett löfte. Nia Vardalos om varför nya ’Mitt stora feta. 2015-09-30 · Varför kallar vi misshandel, hot och kränkningar för nått annat när det sker i skolan.