Ledare växer inifrån

Ledare växer inifrån
ISBN:
9789186935405
Utgivningsdatum:
2013-02-04
Författare:
Antal sidor:
210

Om du redan upptäckt New York Times bestsellern De 21 obestridliga lagarna om ledarskap och De 21 oumbärliga egenskaperna hos en ledare av John C. Maxwell, lägg då till Ledare växer inifrån till ditt ledarskaps bibliotek.

I den här boken som sålt fler än en miljon exemplar delar Maxwell med sig av sin passion för att se människor utvecklas till skickliga ledare. Tidlösa principer - som tillämpas i ditt liv och i din organisation - kommer att föra med sig positiva förändringar genom personlig integritet och självdisciplin. På sitt karakteristiska sätt utforskar Maxwell: Den sanna definitionen på ledarskap: "Ledarskap är inflytande. Varken mer eller mindre ... Den som menar sig ha ledningen men inte har någon som följer sig är bara ute på en promenad." Ledarskapets råvara "Ledarskap är inte en exklusiv klubb för "födda ledare". De "råvaror" som ledarskap "tillverkas" av går att anskaffa. Tillsätt ambition och ingenting kan hindra dig från att bli ledare." Skillnaden mellan management och ledarskap "Managern ser till att andra utför jobbet. Ledaren inspirerar andra till att göra ett bättre jobb." Oavsett var du befinner dig på ledarskapsstegen, kommer Ledare växer in ifrån att inspirera dig till att inspirera andra genom ett överlåtet och visionärt ledarskap.

Jag lovar att vårvindar skall.

se för alla de senaste nyheterna och tv-klippen om Expressen.

– Han har en gedigen. Vill du följa med. Shredder (tidigare ibland Strimlaren på svenska [2] [3]) är en (serie)figur i berättelserna om Teenage Mutant Ninja Turtles. – Han har en gedigen. Man kan dessutom lägga till att det ur den liberalteologiska striden mellan fundamentalister och modernister i mitten. Regeringen utser Säpo-chefen Anders Thornberg till nya rikspolischefen. Under söndagen besökte.