Satsa allt

Satsa allt
ISBN:
9789132169786
Utgivningsdatum:
2017-05-03
Författare:
Antal sidor:
1
Kategori:

Femtonåriga Toma har utvecklats mycket sedan han började som hjälptränare i Älvsjö AIK och får därför en kalldusch när han förlorar sitt uppdrag. Plötsligt är han återigen bortvald, petad, och tillbringar den mesta tiden framför FIFA hemma i lägenheten. Men så får han en idé - Marcello, hans gamla tränarkollega, är nu huvudtränare för Uppsalaklubben Sirius och resultaten går inte italienarens väg. Toma gissar att tränaren kan behöva lite hjälp och börjar därför komma med anonyma tips. Kanske kan det leda till något mycket större än vad han någonsin kunnat drömma om ... Satsa allt är den tredje boken om Toma, som går från att vara en misslyckad yttermittfältare till att bli en seriös fotbollstränare. Det är också en bok om vänskap, kärlek och att hitta sin plats - både på planen och i livet.

Sagt om tidigare delar i serien: Språkbehandlingen är god och sammantaget är Hög press den bästa skönlitterära ungdomsboken om fotboll på länge - realistisk välskriven och engagerande blir den en härlig läsupplevelse! - BTJ om Hög press ++++ Bästa P15-romanen sedan Mattias Göranssons. - Borås Tidning om Dödens grupp

Handla online - Hos dig inom 1-3 arbetsdagar. Satsa allt man kan. - Du behöver inte springa i 45 minuter för att få kondition. är inspirerad av landslagsstjärnan Olivia Schoughs barndom. 11/9/2015 · Sofia den Första och Rapunzel sjunger: Våga satsa allt - Disney Junior Sverige Maxida Märak, artist och aktivist, är mer self-made än de flesta av Sveriges artister. Styrka Frågor på raden (Du hittar svaret på raden, direkt i texten. Femtonåriga Toma har utvecklats mycket sedan han började som hjälptränare i Älvsjö AIK och får därför en kalldusch när han förlorar sitt uppdrag. Pris: 99 kr. Vad som helst. Listen to all your favourite artists on any device for free or try the Premium trial.