Campingmysteriet

Campingmysteriet
Förlag:
ISBN:
9789163883057
Utgivningsdatum:
2014-12-16
Författare:
Kategori:

Dubbelt så roligt kräftfiske! Vad händer på campingplatsen egentligen? Saker försvinner mystiskt. Tur att den välfyllda kräftburen ute i sjön ligger säkert! Eller ...?Lasse och Maja tältar tillsammans med Miranda och hennes lilla apa. Det råder ett härligt sensommarlugn på campingplatsen. Men så försvinner deras nyplockade kantareller och en svampkniv spårlöst.

Kan någon av de märkliga grannarna ligga bakom? Och när campingägaren en morgon vrålar rätt ut över sin kräftbur, inser de att det är slut på semestern.

Dags för spaning ...

"För barn i bokslukaråldern är böckerna om radarparet Lasse och Maja rena godiset. Det prasslar av sidor som vänds. Vips är boken utläst. Med största säkerhet är de perfekta också för att väcka läslusten till liv." Folkbladet"Lasse och Maja är med all rätt något av barnens favoriter ..." Smålands-Tidningen"'Superduperbra!' är sjuåringens omdöme om den senaste boken om LasseMajas detektivbyrå ..." Värnamo Nyheter Illustratör:Helena Willis

Sammanfattning: Lasse og Maja er på telttur sammen med Miranda og den lille apen hennes.

Campingmysteriet.

15 people Do you really want to delete this prezi. 49:-Denna artikel finns i lager i Fåglum. 7/10/2012 · Animasjonsfilm laget av 7.

Lasse, Maja och Miranda cyklar ut på landet för att tälta på. Tur att den välfyllda kräftburen ute i sjön ligger säkert. Den artonde boken om LasseMajas detektivbyrå. Vad händer på campingplatsen egentligen. Click to read more about Campingmysteriet by Martin Widmark.