Så skriver du bättre tekniska rapporter

Så skriver du bättre tekniska rapporter
ISBN:
9789144019130
Utgivningsdatum:
2004-11-01
Författare:
Antal sidor:
179
Upplaga:
2

Boken ger många tips och idéer om hur du kan förbättra tekniska rapporter och andra texter som du skriver i ditt arbete. Sådant som gör skrivarbetet enklare och roligare, samtidigt som ditt budskap får större genomslagskraft. Boken handlar framför allt om det som går att förbättra i den traditionellt skrivna rapporten, men tar också upp andra typer av skriven teknisk information såsom användarhandböcker, utbildningsmaterial, fackartiklar och protokoll. Denna omarbetade och utökade upplaga har bland annat nya kapitel om referensförteckningar och kvalitetssäkring av teknisk dokumentation. Boken innehåller nu också betydligt fler exempel när det gäller formuleringar, språkriktighet och skrivregler.

Återkom nästa vinter, så får jag höra vad du … Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. De som har gjort det och många som kollat upp utsläppen i sina egen-konverterade bilar har nått utmärkta utsläppsvärden. Ja du har inte bekvämat dig med att läsa vad som finns under fliken GRN. Har det nu kommit svar. Enligt inlämnad motion till årsmötet som efter lite justering skickades vidare till Historiska utskottet. Enligt inlämnad motion till årsmötet som efter lite justering skickades vidare till Historiska utskottet. Sjukvård.

Återkom nästa vinter, så får jag höra vad du … Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. I Bytabostadsguiden kan du räkna ut vad du har råd att lägga på en ny bostad, hur mycket du kan låna och hur mycket du måste ha som kontantinsats. Har det nu kommit svar.