Datorteknik

Datorteknik
Förlag:
ISBN:
9789175310046
Utgivningsdatum:
2013-09-12
Författare:
Antal sidor:
296
Upplaga:
1
Kategori:

Den här boken ger dig på ett överskådligt sätt kunskaper om hur olika system och komponenter fungerar inom dator- och kommunikationsområdena. Du får bland annat lära dig om vad som finns inuti datorn, hur du installerar och konfigurerar datorer och program, skrivare och andra enheter. Begrepp som filer, filformat, komprimering och kryptering förklaras och vi tittar även på rutiner för säkerhetkopiering och installation av virusskydd. Boken är skriven utifrån Skolverkets riktlinjer för kurserna Datorteknik 1a (DAODAT01a) och Datorteknik 1b (DAODAT01b) i ämnet Dator- och kommunikationsteknik.

Företaget startades 1989. telefonbudgivning knutson & bloom auktioner baron rappes vÄg 28 363 42 braÅs telefon: 0709 11 36 14, 0705 77 10 86 [email protected] I skjutbiografen skjuter du med din egen studsare, med riktig ammunition (helmantel). Asiatisk porr filmer, gratis asiatisk sex videor. Vi jobbar alltid med det senaste inom datorteknik Om oss… Presentation om företaget.

Nedan finner du information och tips om användbara länkar som du har stor nytta av vid dina studier här vid polisutbildningen i Umeå Om du är intresserad av studier, forskning eller någonting annat som har med våra ämnen eller vår institution att göra, så hälsar vi dig här varmt välkommen. Vi är en internationell handelshögskola centralt belägen på Umeå universitets Campus och vår verksamhet består av utbildning. Vi bedriver forskning och utbildning inom historisk-filosofiska ämnen, kultur- och språkämnen. Klicka på oss och njut av undra på de bästa sexvideorna.