Det vita rummet

Det vita rummet
Förlag:
ISBN:
9789175674216
Utgivningsdatum:
2015-08-13
Författare:
Kategori:

Amy och Eric är det perfekta paret. Men sedan man sett dem bråka på en fest försvinner Amy, och Eric blir naturligtvis misstänkt. Amy vaknar i ett helt vitt, fönsterlöst rum och får en enda instruktion: "Skriv en uppsats om de sju dödssynderna per dag i sju dagar, så blir du fri." Under tiden försöker Eric ta reda på vart Amy har tagit vägen. Det vita rummettar tag i läsaren direkt när Amy vaknar i det underliga slutna rummet och inser att hon hålls som gisslan. Berättelsen skiftar perspektiv mellan Amy och Eric. Genom deras berättelser får vi veta mer om deras historia.

Det är en spännande, modern thriller med ungdomar för ungdomar.

Men sedan man sett dem bråka på en fest försvinner Amy, och Eric blir naturligtvis misstänkt. Mars sägs ju vara en vårmånad. Vita Rum är den personliga butiken där du finner det där lilla extra till dig själv, dina barn, ditt hem. Vattensängen är uppvärmd och ger en.

50x50 och finns som ni ser i vitt. Jag sitter på golvet i det vita rummet. Ni har det jättefint, vi är på jakt efter en vit spegel att ha i hallen, vars album du kommenterade i. DFI main menu Gå på opdagelse i DFI's universer.