Tågresan

Tågresan
Förlag:
ISBN:
9789177810728
Utgivningsdatum:
2017-06-09
Författare:
Kategori:

Efter sitt genombrott som barnboksförfattare gick Tove Jansson i början av sjuttiotalet in i en andra andning, denna gång som prosaförfattare. Lika enkelt som allvarsamt ? innerligt, märkligt och glasklart ? berättar hon.

Om unga eller gamla. Om människors sätt att vara och tala med varandra. Och hon gör det med ett språk lika skoningslöst mot lögnen som fritt och rörligt med sanningen och kärleken. Novellen Tågresan (1991) presenteras här i en ny utgåva, som del av en större återutgivning av Tove Janssons prosaverk. TOVE JANSSON [1914-2001] är en av 1900-talets mest älskade författare och illustratörer.

Hon slog igenom 1945 med sina illustrerade sagor om Mumintrollen, som gjort henne berömd världen över. Tove Jansson är flerfaldigt prisbelönad och har bland annat tilldelats H. C. Andersen-medaljen och Svenska Akademiens stora pris.

Inskickad av: Fredrik Jag kom hem ifrån arbetet och min kära hustru satt som vanligt i telefon och pratade med någon väninna. Planera din resa och ta del av vårt erbjudande här.

Bland annat en bekant som jag vet är bi, vi pratade Hurtigruten kallas för Världens vackraste sjöresa. Vi hjälper hjälper dig till en perfekt tågluff. Detta är en kommande händelse ;) Jag satt på msn för några timmar sen och snackade med lite folk. ] Sveriges största webplats för sexnoveller, inget medlemskap, helt gratis. Ny tjänst - Har du kört fast med korsordet. Emigranternas Hus i Göteborg är ett migrationscenter för forskning och för möten mellan människor. Bland annat en bekant som jag vet är bi, vi pratade Hurtigruten kallas för Världens vackraste sjöresa. Under vintern kör vi till vinterparadiset Åre och under våren och sommaren till coola Berlin. Snälltåget erbjuder prisvärda tågresor mellan Malmö och Stockholm.