Doft av rosor

Doft av rosor
Förlag:
ISBN:
9789174292589
Utgivningsdatum:
2012-04-10
Författare:
Antal sidor:
310

Andra delen i den populära i Bröllopssviten! Doft av rosor är andra delen i den charmiga romanserien Bröllopssviten av Nora Roberts. Här får du följa de fyra väninnorna som driver den framgångsrika bröllopsagenturen "I nöd och lust", i Connecticut, USA. Första romanen i serien heter Som en drömbild. I Doft av rosor får vi följa och lära känna Emma. Hon är den mest romantiska av de fyra vännerna och hon har alltid älskat blommor. Alltså är jobbet som florist på vännernas bröllopsagentur det allra bästa hon kan tänka sig, helt enkelt ett drömjobb.

Att hon driver det framgångsrika företaget tillsammans med sina tre bästa vänner gör det förstås ännu desto roligare.

Emma har all anledning att skatta sig lycklig och i omgivningens ögon har hon dessutom ett sprudlande kärleksliv. Men för egen del längtar hon efter en stadig och varaktig relation. Trots att åtskilliga män har uppvaktat henne genom åren har hon ännu inte träffat den rätte. Kanske finns han betydligt närmare än hon tror...

"Roberts är lättsamt kvicktänkt" Publishers Weekly

Pris: 45 kr. Vanilla rose – en ljuv, blommig doft med toner av ylang, rosor, pion och vanilj; Antique Green – en frisk, örtig doft med toner av melon, persika,. Austinros. 59:-Läs mer. Doft av gammaldags rosor med en antydan av honung och bittermandel.

2018 · Mysteriet: Grävdes upp efter 30 år – kroppen sägs ha varit intakt och avgett en doft av rosor. Berusande doft av rosor. Aventus Creed fantastiska doft för herrar är inspirerad av det dramatiska livet av en historisk kejsare som drev krig, fred och romantik med lika storhet.